Broodnodige bescherming voor kostbare gadgets

0
466

Al vele jaren lang ben ik een fanatiek liefhebber van de nieuwste gadgets. In de jaren negentig, toen mijn vrienden nog spottend opmerkten dat ze er niet aan moesten denken om de hele dag bereikbaar te zijn, had ik al een mobiele telefoon in mijn zak. Ook was ik waarschijnlijk een van de eerste Nederlanders die Snake speelde op een Nokia 3310. Een kleine tien jaar later genoot ik van de unieke besturing van de iPod Shuffle en ik maakte een mijlpaal in de geschiedenis mee toen Steve Jobs met de iPhone 1 de eerste smartphone op het wereldtoneel lanceerde. Hoewel ik eigenlijk te oud ben om voor de winkel te gaan liggen in een slaapzak bij het verschijnen van een nieuwe gadget, heb ik dit vele jaren lang trouw gedaan. Ook nu ik richting de vijftig lentes ga, loop ik nog voorop in de gadgetpolonaise. Ik ben ervan overtuigd dat ik hierdoor jong van geest blijf!

Een kluns met een nieuwe gadget is geen goede combinatie

Ik ben niet alleen een liefhebber van gadgets, maar ook een tamelijk grote kluns. In de beginjaren van mijn hobby was dat nog niet zo'n probleem. De Nokia 3310 kon je bij wijze van spreken in Mount Doom van Lord of the Rings gooien zonder dat hij kapot ging. Vooral sinds de komst van de smartphone zijn gadgets echter een stuk kwetsbaarder geworden. Als je telefoon een keer uit je broekzak valt, zit er vaak al een barst in het scherm. Elke ware liefhebber van gadgets is ook een perfectionist in het mooi houden van zijn spullen. Als ik een miniem krasje op het scherm van mijn telefoon zie, heb ik hier een paar dagen flink de pest over in. Voor mijn nieuwste gadget, een iPhone 12 mini, ben ik daarom op zoek gegaan naar mooie en solide iphone 12 mini hoesjes.

iphone 12 mini hoesjes ter bescherming van mijn nieuwste gadget

Een iPhone 12 mini is met zijn prijs van een dikke 800 euro niet de duurste iPhone, maar het is nog steeds natuurlijk een fikse investering. Vandaar dat ik het zeer spijtig zou vinden als hij beschadigd raakt. Gelukkig heb ik een website gevonden waar men kwalitatief hoogstaande iphone 12 mini hoesjes aanbiedt, die gelukkig een stuk minder duur zijn dan de gadget zelf. Shop4hoesjes.nl. Dankzij een van hun iphone 12 mini hoesjes kan zelfs een kluns als ik met een gerust gevoel zijn geliefde gadget uit zijn zak toveren. Mocht hij op de grond kletteren, is er niets aan de hand!