Een winters zonnetje in de tuin

0
531

Ach, kijk die pimpelmeesjes eens vrolijk rondhupsen. En daar, een roodborstje. Iets meer naar kastanjebruin vind ik de borst van het vogeltje neigen, maar 'kastanjebruinborstje' bekt natuurlijk niet zo lekker. Hoe dan ook zijn het prachtige vogeltjes. Oh nee, daar is zo'n vervelende ekster. Hij jaagt alle leuke vogeltjes weg. Ik grijp de kat in zijn nekvel en gooi hem de struiken in waar de ekster als een dictator rondmarcheert. De kat is echter geen held en ziet een fysieke confrontatie niet zitten. Ikzelf wel. Wild zwaaiend met mijn armen ren ik op het zwartwit gekleurde beest af. Hij vlucht de struiken in. Deze slag is door mij gewonnen, maar natuurlijk is het een kwestie van tijd voordat de ekster een nieuwe coup pleegt in mijn tuin en al mijn gevederde vriendjes wegjaagt. Ook dan zal ik er zijn om ze te beschermen. Voor nu plof ik neer in mijn aluminium loungeset en geniet van een winters zonnetje.

Loungeset sale voor ultiem genieten in de tuin

Het klinkt misschien niet heel erg ontspannen, de manier waarop ik op mijn aluminium loungeset in de tuin zit. Enerzijds zit daar wat in. Ik ben waakzaam en dienstbaar als een politieagent, immer paraat om de harmonie binnen mijn tuin te bewaken tegen ongewenste indringers. Voor mij geeft dit echter wat spanning tussen het relaxen door. Het ene moment zit ik rustig een boek te lezen in de aluminium loungeset waar ik het al een paar keer over heb gehad. Deze schafte ik aan tijdens een loungeset sale bij Tuinmeubelland. Goedkoop en duurzaam genot hebben elkaar ontmoet in de bewuste aluminium loungeset die ik het aangeschaft. Het volgende moment kruip ik op handen en voeten door het gras om onkruid met wortel en al uit mijn paradijs te verwijderen. Daarna weer even uitrusten met een bakkie, terwijl mijn vrouw erbij komt zitten en we de alledaagse beslommeringen van enige reflectie voorzien. Persoonlijk heb ik niet veel meer in het leven nodig dan dit.

Hoe kies je de beste loungeset tijdens de loungeset sale

Maar nog even over die aluminium loungeset. Om ultiem te genieten in de tuin, moet er namelijk een plek zijn waar je kunt uitrusten na het verwoed plukken van onkruid en het strijden tegen eksters. Gelukkig is er nog steeds een loungeset sale bij Tuinmeubelland! Hier vind je niet alleen de aluminium loungeset die in mijn tuin staat, maar ook loungesets die van bijvoorbeeld bamboe of kunststof zijn gemaakt. Het ligt er maar net aan wat je belangrijk vindt. De bamboe loungeset is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Welke loungeset je ook kiest, er is een prachtige lente in aantocht en ik hoop dat je er net zo van geniet als ik!