Mijn favoriete hobby’s op een rij

0
132

De lente staat weer voor de deur en dat betekent voor veel mensen goed nieuws. Persoonlijk ben ik namelijk echt iemand die graag naar buiten gaat. Natuurlijk kan je ook in de herfst of winter heerlijke wandelingen maken, maar toch vind ik dat prettiger wanneer de temperatuur hoger ligt. Niet alleen hou ik van wandelen, ook andere sporten en hobby's buiten doe ik graag. Om je een idee te geven van alle leuke dingen die ik in mijn vrije tijd doe zal ik er hieronder over vertellen. Lees je mee?

Wandelen en fietsen

Iets dat ik graag doe is het maken van lange wandelingen met mijn vrouw. We houden er beiden erg van om lekker naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. We wonen vlakbij het strand, het bos en de duinen, dus aan mooie routes geen gebrek. Het zorgt ervoor dat ik mij relaxt voel en de stress van de werkweek achter mij kan laten. Daarnaast is het goed voor je om ontspanning in de buitenlucht op te zoeken. 

Naast wandelen hou ik er ook van om lange tochten op mijn mountainbike te maken. Hiervoor zoek ik graag het bos op vanwege de leuke fietsroutes die daar te vinden zijn. Dit zorgt ervoor dat ik ook in vorm blijf en ik zou iedereen dan ook aanraden om een sport op te zoeken die je leuk vindt. Voor mij is dat dus fietsen en wandelen. 

Vissen als hobby in de warme maanden

Ik vis al sinds dat ik klein ben. Eerst met mijn opa, later met mijn vader en vrienden en nu vaak met een groepje vrienden die hier ook van houden. Ik vind dit een hele leuke hobby, zeker wanneer het dus weer wat warmer wordt. Ik vis al heel wat jaren en heb van alles geprobeerd. Op zoetwatervis, vissen vanaf de pier of roofvissen vind ik allemaal leuk om te doen. Sinds afgelopen jaar is daar ook karpervissen bijgekomen. Hiervoor heb ik een tent aangeschaft bij een hengelsport winkel. Zo kan ik ook 's nachts vissen en proberen de mooiste karpers te vangen. Hiervoor heb ik mij goed laten inlichten, want er is veel materiaal dat je nodig hebt zoals goede beetmelders en warme kleding voor in de nacht. Dit helpt erg bij het warm blijven en daarnaast heb je zo precies door wanneer je een vis aan de lijn hebt.

Ik kan niet wachten tot het seizoen weer begint!

Vorig artikelHuur een cocktail -of koffiebar!
Volgend artikelHoe maak je van je huis een thuis? 6 tips voor het inrichten en decoreren van jouw huis