Tuinmeubels: heerlijk buiten wonen

0
617

Het was een vreemd jaar. Het leven van heel veel mensen kwam volledig op zijn kop te staan. Binnen blijven, contacten mijden was het devies. Dat veranderde ook mijn kijk op wonen en vooral op tuinieren. Plotseling werd mijn tuin heel erg belangrijk. En dat is wel apart want ik ben geen tuinierster. Maar gezellig op een terrasje zitten of met vriendinnen stappen zat er even niet meer in en om toch van mooi weer te kunnen genieten had ik die tuin opeens hard nodig. Nu moet je je van mijn tuin niet heel veel voorstellen. Het is een paar vierkante meter bij een paar vierkante meter, maar een goede vriend van mij meende dat ik daar nog een waar paradijsje van kon maken als ik het handig aanpakte. Volgens hem kan een tuin een tweede huiskamer worden, passend bij het huis. Nou, daar had ik wel oren naar natuurlijk. Dus ik sloeg een beetje aan het ontwerpen en met hulp van mijn vriend werd dat kleine stukje grond zowaar een paradijsje. Nu nog wat tuinmeubels en de pret kon beginnen.

Tuinmeubels: ruime keuze

Tuinmeubels uitzoeken bleek nog het lastigste van alles. Niet omdat het daadwerkelijk moeilijk is. Online winkels die tuinmeubels verkopen vind je genoeg. Een hele prettige winkel vind ik bijvoorbeeld Tuinland waar je echt voor van alles terecht kan wat met je tuin te maken heeft. Nee, het was moeilijk omdat er zoveel keuze is. Ik wilde natuurlijk wat tuinstoelen en een mooie tafel en een grote parasol. Nou, ga er maar eens aanstaan. Weer bood mijn vriend uitkomst. Hij raadde aan naar de stijl van mijn huis te kijken en die stijl door te trekken zodat het een geheel werd. Dat was natuurlijk een heel goed plan. Ik vond al gauw tuinmeubels in mijn stijl en daar kon ik ook hele leuke en fleurige kussens bij kopen. Alles was zo besteld en ook zo in huis. Het buitenleven kon beginnen.

Genieten van de zon

En buitenleven heb ik gedaan, zoveel mogelijk. Eigenlijk op alle dagen dat het droog was. Mijn tuin is zo mooi en heerlijk geworden dat ik er heel graag zit. Ik kom er echt tot rust en gek genoeg voelt de natuur heel dichtbij ook al woon ik midden in de stad. Door slim struiken te planten komen er zelfs regelmatig allerlei vogeltjes langs en ik zit vaak gewoon uren voor me uit te staren. Ik heb geen spijt van het opknappen van mijn tuin en volgende zomer zal ik weer heerlijk buiten gaan leven. Jij ook?

Vorig artikelWat doe jij met je oude laptop? –
Volgend artikelWat heb je nodig voor jouw verhuizing?